Selvudvikling og Potentiale

Selvudvikling er et område som ligge mit hjerte meget nært. Det er noget jeg selv har arbejdet effektivt og målrettet med igennem med de sidste 20+ år.

Vores potentiale

Vi har alle kompetencer og potentiale til mere end det vi har og er i vores liv lige nu. Men det har været noget jeg har ledt med lys og lygte efter i mig selv.

Jeg har selv taget rigtig mange omveje for at finde det, men igennem mine omveje har jeg fundet, og gemt, alle de genveje jeg også har støt på.

Det der har rigtig stor betydning for ens måde at være i livet på er blandt andet ens eget selv-billede. Hvordan vi opfatter, ser, snakker og mærker os selv på.

Dit selv-billede

Med min skarpe intuition og clairvoyance kan jeg ’se’ hvad der spænder ben for dig, dine selvsaboterende adfærdsmønstre og hvad der ligge gemt af guld nedenunder det hele på dit ubevidste plan.

Vi kan sammen få forløst og erstattet disse mønstre, så du kan komme videre i den retning du vil, og nå dine mål på den mest effektive måde jeg nogensinde har støt på.

Når du ved bedre, så gør du bedre.

Det tilbyder jeg

De forløb jeg tilbyder, er forløb der er meget individuelle og skræddersyet til dit behov og dine problemstillinger. Det gør også at det er et målrettet og effektivt forløb for dig, så du kan få det mest optimale resultat.

Hvor mange sessioner det forløb kommer til at indeholde, er derfor ligeledes individuelt. Det snakker vi sammen om når vi snakker om hvordan din problemstilling ser ud.

Har du brug for en gratis afklarende samtale, så er du velkommen til at ringe til mig på mobil: 5355 6610 eller kontakte mig via mail: Support@hearthenley.com