Familie og Børn

Vi har mange forskellige mønstre i en familie. Vi har som forældre ting med i vores bagage som gør, at vi handler, reagere og opdrager vores børn.

Mor kommer med sine mønstre i bagagen, far kommer med sine mønstre og så bliver det til et samsurium i vores børn.

Vores mønstre

Disse ubevidste mønstre vi har liggende i vores underbevidsthed styre os i den retning som vi går og disse mønstre giver vi videre til vores børn, tit helt ubevidst.

Vi kan kun lære vores børn det vi selv kan og mestre. Det er det børnene opfanger, reagerer og handler ud fra.

Derfor kan vi som forældre også blive ’trigget’ af vores børn. Fordi deres mønstre og dine mønstre kollidere. Dette mærker vi rigtig tit hvis man har teenager i huset. 

Teenagers sprog

Som forældre kan vi have rigtig svært ved at ’se igennem’ vores børns behov på flere planer. Vi syntes at vi kan se deres behov, og det kan vi rigtig tit når de er yngre, men lige så snart teenagealderen kicker ind, så kan det være svært, at se hvorfor de helt reagerer som de gør og tit kan vi føle, at de ’køre deres eget show’.

De kan være svære at ’oversætte’ deres teenage-sprog til forældre-sprog, og det er lige præcis her det kan gå galt.

Det er her hvor jeg kan komme ind i billedet. Jeg kan med min laser skrape intuition og clairvoyance læse, mærke og høre hvad der egentligt sker hos alle parter – og så oversætte det til ord. Jeg spotter hvad der trigger, hvorfor det trigger og på den måde få de mønstre op til overfladen og frem i lyset. For når man kan se de mønster, så kan vi rent faktisk vælge bevidst, hvordan vi kan handle bedst og hvorfor. Når man ved bedre så gør man bedre.

Det tilbyder jeg

De forløb jeg tilbyder, er forløb der er meget individuelle og skræddersyet til dit behov og dine problemstillinger. Det gør også at det er et målrettet og effektivt forløb for dig, så du kan få det mest optimale resultat.

Hvor mange sessioner det forløb kommer til at indeholde, er derfor ligeledes individuelt. Det snakker vi sammen om når vi snakker om hvordan din problemstilling ser ud.

Har du brug for en gratis afklarende samtale, så er du velkommen til at ringe til mig på mobil: 5355 6610 eller kontakte mig via mail: Support@hearthenley.com