8 uger til et bedre selvbillede

Oser du af selvtillid, selvværd og selvkærlighed? Er det positive følelser du fylder dig selv op med hverdag? Hvordan behandler du og taler til dig selv på daglig basis? Mange af os går rundt med et, tit tider, ret negativt selvbillede. Når din selvtillid, dit selvværd og selvkærlighed er printet godt ind i dit underbevidste sind, står du meget stærkere og tror på dig selv.

Der er mange bevidste og ubevidste overbevisninger der er forbundet med, at have et godt og sundt selvbillede, fx så kan andre dømme en til at være højrøvet, at man bliver “smart i en fart” type eller snobbet. Måske er du selv nervøs for der kommer nogle “ikke så pæne sider” op til overfladen. Men det har jeg aldrig oplevet hos andre mennesker, du bliver bare mere af det du allerede er – helt inden i. På 8 ugers programmet arbejder vi på det bevidste plan med også på det ubevidste plan, for det er som regel der, hvor de allerstørste benspænd og læringer ligger for os selv.

I 8-UGERS PROGRAMMET INDGÅR:

• 8 Individuelle healinger.

• 2 gang 30 minutters individuel coaching. (Skal bruges inden endt forløb).

• Nye øvelser til at forbedre dit selvbillede.

• Lærer følelser som tillid, selvtillid, integritet og troen på dig selv at kende og integreret.

• Et sundt og nærende selvbillede så du lever mere i overens med hvem du virkelig er.

• En større forståelse for din vej i livet og hvorfor du har eller gør tingene som du gør.

• Du får brudt nogle af de adfærdsmæssige mønstre der holder dig tilbage.

• Du begynder at slippe angst, frygt og mistillid til dig selv.

Hvis du følger programmet, laver øvelserne og benytter dig af coaching og healings sessionerne, kommer du til at føle dig forandret og mere selvsikker. Du skal jo ikke være andre end dig selv, men en dig i en opdaterede, skønnere og mere autentisk udgave. Dine adfærdsmønstre og den måde du ser dig selv på i dag, kan ændre sig. Du opdager at nedenunder al din uhensigtsmæssige bagage, gemmer sig en smukkere, dejligere og mere fantastisk udgave af dig. Her gemmer du så meget potentiale.

Vi er ikke alle ens, derfor er det vigtigt for mig, at dette program er skræddersyet til dig. For nogen mennesker skal ud og shine på den mere offentlige scene, men der er også mennesker der ønsker, at blive en bedre mor, en kvinde / mand der er gladere i sin hverdag eller ’bare’ den bedste udgave af sig selv for ens eget skyld, så lige meget hvor du er og hvad du vil bruge dit nye forbedret jeg til, så er der plads til lige netop DIG, derfor foregår alle healinger og coach sessioner individuelt.

Har du brug for en 15 minutters afklarende samtale for at få svar på dine spørgsmål, så skriv eller ring til Loise på: +45 5355 6610.

PRAKTISK INFO

Dit forløb begynder på den dato som vi to aftaler sammen.  Sessionerne kan forgår via FaceTime / Skype / mobil eller ved fysisk fremmøde i Allerød (Nordsjællland). Alle healinger og coaching sessioner virker lige godt om det er én til én og vi sidder overfor hinanden eller om det foregår online.

Jeg skal ikke kunne sige om du er klar til at ændre dit selvbillede eller om hvor træt du er af, at have de samme mønstre som du har og som spænder ben for dig. Jeg kan bare sige, at da jeg fandt ud af, at et sundt og dejligt selvbillede sparkede røv og jeg følte, kunne se og mærke at jeg ændre min vej til derhen hvor der var så meget lettere, sjovere og jeg fandt mig og mit fantastiske selv – og DET har jeg aldrig fortrudt – for jeg fortjener det, og det gør du absolut også.

Efterårs Pris 7250,- kr. – Normal Pris 14.500,- kr.

(Efterårs pris er t.o.m. onsdag den 6. september kl. 23:59, derefter gælder normal prisen).

Book 8-ugers program her

8-ugers program