Kærlighed – Parforhold og Relationer

Jeg tror at kærlighed, parforhold og relationer kan være rigtig svært at navigere i for os alle. Især når vi selv står midt i det. Det kan det være indviklet fordi der tit er rigtig mange følelser involveret og det er det, der gør det svært for os at gennemskue.

Vores mønstre

Samtidig har vi tit også selv ar på sjælen der kan blive trigget, som vi så handler ud fra. Vi handler alle ud fra gamle erfaringer fra tidligere oplevelser.

Så når der er ’kludder’ i (alle former for) relationer, så står du/I hver især med gamle sår og følelser der er i ’kludder’ – og som du så skal finde en vej igennem, som tit er noget du ikke selv kan kludre op – inde i dig selv.

Hvad og hvorfor

Det er her jeg kan komme ind i billedet som en form for ’kludder-mor’. 

Jeg kan med min intuition og clairvoyance gennemskue og sorterer tingene fra hinanden, så du får et ’overblik’ over hvad der foregår og hvorfor.

For når ens ubevidste adfærdsmønstre kommer til overfladen og frem i lyset, så får du en reel mulighed – et reelt valg, om hvordan du ønsker at håndterer alle disse forviklinger.

Når du ved bedre – så gør du bedre.

Det tilbyder jeg

De forløb jeg tilbyder, er forløb der er meget individuelle og skræddersyet til dit behov og dine problemstillinger. Det gør også at det er et målrettet og effektivt forløb for dig, så du kan få det mest optimale resultat.

Hvor mange sessioner det forløb kommer til at indeholde, er derfor ligeledes individuelt. Det snakker vi sammen om når vi snakker om hvordan din problemstilling ser ud.

Har du brug for en gratis afklarende samtale, så er du velkommen til at ringe til mig på mobil: 5355 6610 eller kontakte mig via mail: Support@hearthenley.com