Theata Healing – hvorfor er det så effektiv?
Det der er med til at gøre Theta Healing så effektiv er, at der arbejdes på fire forskellige niveauer:

Core Niveau:
Her er lagret alle de overbevisninger som vi har lært i dette liv op igennem vores barndom. Her på dette niveau er overbevisningerne simpelt hen blevet en del af os fra de mennesker som altid har været i vores liv. Og selv om overbevisningerne ikke er sagt højt, så kan vi få den intuitivt, da vi som mennesker kan mærke følelser og stemninger.

Genetiske niveau:
Overbevisninger på dette niveau er blevet overført til os fra vores forfædre. Det kan kommer helt tilbage fra de sidste 7 generationer. Og er derfor en del af os.

Historie niveauet:
Overbevisninger på dette niveau bære minder af oplevelser og følelser fra tidligere liv, fra minder fra det Genetiske niveau, samt fra en kollektiv bevidsthed (som vi alle er en del af) og som vi bære med os her til og i nu’et.

Sjælens niveau:
På dette niveau siger navnet næsten sig selv. Men et menneskes essens er hvad sjælen indeholder, det er her man bare ”er”. Det er her sjælen er i sin væren.

Jeg kan “høre” hvor de ting klienten siger, kommer fra. Fra hvilke overbevisninger, om det er fra ego, måske fra frygt, fra mor eller far eller måske et helt andet sted fra, samt hvilket niveau det kommer fra. Jeg arbejder på fire forskellige niveauer i alle mine sessioner. Jeg kigger på alle de fire niveauer for at ”se” hvor det issue, begrænsninger eller adfærdsmæssige mønstre, klienten ønsker at arbejde med, ligger eller kommer fra.

I disse dage foregår alle sessioner via telefon eller skype, resultatet er det samme som ved en personlig session.

Så er der noget du vil have fjernet /ændret nu hvor verden og vores hverdag alligevel er under forandring?
Så skriv en besked på +45 5355 6610, eller send en mail tilloise@hearthenley.com, så finder vi en tid der passer os begge.

Kærlig hilsen
Loise