Selv sabotage….
Pyh, det mønster har jeg mestret i mange mange år, og den havde mange forskellige ansigter. Men i bund og grund med det samme resultat, følelsen af ikke at nå helt derhen hvor jeg gerne ville. De mønstre har tjent mig godt, holdt mig nede, givet mig tanker og følelser af håbløshed, ikke at være god nok, jeg dur ikke til noget osv. osv. Selv- saboterende undskyldninger som økonomi, ikke nok søvn, sygdom, jeg er for træt, mit arbejde, perfektionisme eller at være med-skaber i situationer som jeg så også kunne bruge som undskyldninger omkring mine børn, ægtefælle, veninder, manglede kæreste, familie, you name it, så har jeg brugt den /prøvet den af.

De år jeg har brugt på at knække den kode og slippe af med det (skide) selv-sabotage har været med til, at min udviklings vej har føltes ekstrem lang og som om jeg skulle igennem de samme forhindringer igen og igen. I dag kan jeg spotte hvor de selv-saboterende mønstre er så de kan blive fjernet. Jeg ser så mange kvinder og mænd alle vegne, som har mønstre der ikke gavner dem og som ikke bringer dem derhen hvor de nok hellere vil være, hvor de kunne være eller fjerne lag af utilstrækkelighed. Verden ville være et så meget mere fantastisk sted at være, hvis mennesker fandt deres ressourcer så de kunne give deres viden videre. Mennesker er fantastiske og er i besiddelse af fantastiske gaver.

Vil du have fjerne dine mønstre og erstattet dem med andre mønstre der gavner dig på din vej i stedet, så smid en pm. og bestil en 15 min gratis samtale.

Kærlig hilsen
Loise