Efterårs-forløb

Er du klar til at slippe nogle af dine velkendte mønstre, som ikke gavner dig? Har du nogle tilbagevendende problemstillinger i dit liv, som du har prøvet at ændre, uden at det lykkes? I Efterårs forløbet bliver du afklaret med dine udfordringer. Har du brug for en afklarende samtale, så ring på +45 5355 6610 eller skriv en mail til: support@hearthenley.com

I EFTERÅRS FORLØB PROGRAMMET INDGÅR:

  • 5 sessioner a 60 min/pr. gang
  • 5 tlf. tider af 30 min/pr. gang (coaching/clairvoyance).
  • Øvelser:  Hvilke slags det er af dem jeg har, kommer helt an på hvor du er i din proces efter en session.
  • Lektier: Kommer også an på om jeg mærker at det er det du skal have og om hvilke du er klar til.
  • Anbefaling af div. Bøger som du vil have gavn af at læse. Det kommer igen an på hvor du er i din proces, om det er selve den proces du er i som du skal læse om eller om du skal læse om dit næste skridt. Eller om du skal læse om noget der støtter der op i din næste proces.
  • Diverse PDF filer jeg har.

Alt det jeg har i mit “bibliotek” af filer og erfaringer kommer i spil. Men hvilke af det der vil gavne din vej mest, mærker jeg hele tiden ind i under dit forløb.

 For mig er det vigtigt at du kan følge med din egen vej – hele vejen.

HVORNÅR STARTER FORLØBET OG HVOR LÆNGE VARER DET?
Dit forløb starter når du har booket din plads og bekræftet den med din betaling via mobilepay (husk navn og tlf nr.). Så kontakter jeg dig og sammen finder vi de tider der passer os begge. Forløbet starter fra den dag du har din første session.

EFTERÅRSPRIS Kr. 5.500,- Normalpris Kr. 9.500,- (spar 4.000 ,-)
Betales via mobilpay: +45 5355 6610 (husk at skrive dit navn, efternavn samt navn på kursus/program)

Tilbudet gælder KUN ved køb i oktober og november måned i 2022.

PSSST Din ven eller veninde kan også få gavn af tilbudet og SPARE 4000 kr. hvis de tilmelder sig mit nyhedsbrev. Så del gerne.

 

Book Efterårs forløb her

Efterårs-forløb (#12)